معرفی دکتر قنواتی جراح بینی

عمل بینی گوشتی (هزینه و شرایط)

هزینه عمل بینی دکتر قنواتی و نمونه عمل ها

رزرو نوبت عمل بینی ( آنلاین و حضوری)

نمونه عمل های بینی دکتر قنواتی

مشاوره عمل بینی گوشتی

مطالب پیشنهادی از سراسر وب...

مطالب بالا توسط یکتانت پیشنهاد شده اند

    مقاله: دندان مصنوعی: فواید و مضرات

    دندان مصنوعی: فواید و مضرات

    زمانی که فردی دندان هایش را از دست می‌دهد، همزمان هم دچار مشکلات کارکردی (جویدن) و هم مشکلات زیبایی می‌شود.

    دندان مصنوعی: فواید و مضرات

    از لحاظ تئوری، کاشت دندان مفیدتر است زیرا ثابت است و همیشه در محل دندان های از دست رفته در دهان می‌ماند. اما در عمل این روش همیشه قابل اجرا نیست و می‌توان الویت های دیگری را در نظر گرفت. مثلاً می‌توان از دندان مصنوعی متحرک بهره برد.

    ایمپلنت، راه حلی برای جایگزین کردن دندان های از دست رفته
    ایمپلنت دندانی یک پیچ از جنس تیتانیوم است که روی استخوان فک وصل می‌شود و اجازه می‌دهد که تاج دندان مصنوعی به دندان طبیعی وصل شود. این عملیات باید توسط جراحی انجام شود زیرا باید روی استخوان کار شود تا مکان مناسب برای قرار گرفتن پیچ فراهم آید.
    این هم فقط بعد از چند ماه تحمل جراحت که توسط پروتز یا بریج (وسیلۀ اتصال دندان کاشته شده) روی پیچ ایجاد می‌شود، ممکن است. به بیان دیگر، فرآیند کاشت دندان طولانی است و ممکن است جراحی آزاردهنده باشد. در عوض، این دندان ها همیشگی و پایدار هستند.
    با این حال کاشت دندان همیشه امکان پذیر نیست ضمناً این جراحی گران تمام می‌شود.

    فواید دندان مصنوعی متحرک چیست؟
    دندان مصنوعی متحرک این فایده را دارد که می‌توان هر زمانی آن را از دهان خارج کرد. ساخت آن سریع است و خیلی فوری می‌توان آنها را جایگزین دندان های از دست رفته کرد. پروتز با رنگ دندان های کناری و شکل آنها یا دندان های از دست رفته کاملاً منطبق است.
    دندان مصنوعی از لحاظ مالی به صرفه تر است: هزینۀ تهیه بیشتر دندان های مصنوعی متحرک توسط بیمه پرداخت می‌شود در حالی که برای کاشت دندان پرداختی از سوی بیمه صورت نمی‌گیرد.

    مضرات و مشکلات دندان مصنوعی متحرک چیست؟
    یکی از مشکلات دندان مصنوعی متحرک این است که قلابی که برای نگه داشتن پروتز در جای خودش استفاده می‌شود، به دندان های دیگر تکیه دارد. این تکیه ممکن است به دندان های کناری آسیب برساند و روند از بین رفتن آنها را سرعت ببخشد. به همین علت است که تعداد دندان هایی که توسط پروتز جایگزین می‌شوند، به تدریج افزایش می‌یابد.

    دندان مصنوعی متحرک ایراد دیگری هم دارد و آن این است که با وجود آن دیگر از استخوان آلوئول استفاده نمی‌شود. در حالی که در صورت عدم تکیۀ مکانیکی دندان ها هنگام جویدن، این استخوان آلوئول تحلیل رفته و به مرور از بین می‌رود. برای مبارزه با این مشکل، دندان مصنوعی باید به طور مرتب تنظیم شود تا بهتر با لثه مطابقت داشته باشد و بهتر در جای خود قرار بگیرد.

    از سوی دیگر، دندان مصنوعی باید هر ۵ تا ۱۰ سال یک بار عوض شود. باید بدانید که این پدیدۀ از بین رفتن استخوان آلوئول در نبود تحرک مکانیکی، در صورت استفاده از ایمپلنت اتفاق نخواهد افتاد.
    در نهایت ذکر این نکته ضروری است که دندان های مصنوعی متحرک در مقابل پوسیدگی و تشکیل پلاک دندانی مستعدتر هستند.

    یک دوره زمانی برای عادت کردن به دندان مصنوعی نیاز است
    حداقل یک ماه زمان برای عادت کردن دهان به دندان مصنوعی زمان لازم است. در واقع، در ابتدای کار، حرف زدن و خوردن با دندان های مصنوعی نیاز به تمرین دارد.

    اما هر چه دندان مصنوعی بیشتر در دهان بماند، روند عادت کردن سریع تر و بهتر صورت خواهد گرفت. رعایت بهداشت دهان و دندان نیز عامل تعیین کننده ای در این فرآیند است؛ اگر دچار درد یا حساسیت غیرعادی شُدید، حتماً با دندانپزشک تان مشورت کنید.

    در نتیجه، ایمپلنت دندانی بسیار مفیدتر از جایگزینی دندان های از دست رفته توسط پروتز دندانی متحرک است. اما استفاده از ایمپلنت همیشه میسر نیست (از لحاظ تکنیکی و مالی) و نیازمند مدت زمان قابل توجهی است. بنابراین، دندان مصنوعی متحرک یک راه حل مناسب، ساده و بسیار سریع است.
    البته باید توجه داشت که هر کس مطابق با شرایط خودش راه حل مناسب را برمی‌گزیند و این امر کاملاً شخصی است.

    کلمات کلیدی: دندان,مصنوعی:,فواید,و,مضرات

    دسته بندی: مقاله

مشاوره رایگان جراحی بینی

ارسال دیدگاه

[uniplace_links]
© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت پزشک آدرس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
طراحی و توسعه : تیم پشتیبانی پزشک آدرس

آرتام مبل