معرفی دکتر قنواتی جراح بینی

عمل بینی گوشتی (هزینه و شرایط)

هزینه عمل بینی دکتر قنواتی و نمونه عمل ها

رزرو نوبت عمل بینی ( آنلاین و حضوری)

نمونه عمل های بینی دکتر قنواتی

مشاوره عمل بینی گوشتی

مطالب پیشنهادی از سراسر وب...

مطالب بالا توسط یکتانت پیشنهاد شده اند

    مقاله: ۱۵ نکته درباره آسپیرین

    ۱۵ نکته درباره آسپیرین

    ۱نباید به کودکی که تب دارد، آسپیرین داده شود.
    به‌خصوص اگر علایم آنفلوانزا یا آبله‌مرغان در او وجود داشته باشد. زیرا ممکن است باعث ایجاد حالتی جدی و کشنده به نام «نشانگان ری» شود. به همین علت مصرف آن در کودکان، در بسیاری کشورها قدغن شده است و جز در موارد خاص تجویز نمی‌شود.

    ۱۵ نکته درباره آسپیرین

    ۲٫افرادی که سابقه خونریزی معده دارند، نباید آسپیرین مصرف کنند.
    یکی از عوارض جانبی آن، ایجاد زخم یا خونریزی معده است. اگر پس از مصرف، علامتی مبنی بر خونریزی معده دیدید، بلافاصله مصرف آن را قطع کنید و با پزشک خود تماس بگیرید.

    ۳٫نوشیدن الکل هنگام مصرف آسپیرین، خطر بروز خونریزی معده را بالا می‌برد.

    ۴٫ با وجودی که آسپیرین از داروهای بدون نیاز به نسخه است، مصرف آن برای جلوگیری از سکته،‌ حتما باید تحت‌نظر پزشک باشد.

    ۵٫ اگر برای پیشگیری از حمله قلبی آسپیرین مصرف می‌‌کنید، باید در خوردن سایر مسکن‌ها (مثل ایبوپروفن) دقت کنید. اگر لازم است حتما هر دو را مصرف کنید، پروفن را ۸ ساعت قبل از آسپیرین بخورید.

    ۶٫در صورت بارداری، قبل از مصرف هر دارویی، از جمله آسپیرین، با پزشک خود مشورت کنید.

    ۷٫ دارو را به مقدار توصیه شده با یک لیوان آب بخورید. مصرف همزمان آب با شیر یا غذا بهتر است و احتمال ناراحتی معده را کم می‌کند.

    ۸٫انواع پوشش‌دار محافظ معده (EC) را هرگز قبل از بلعیدن نجوید. این لایه برای محافظت معده است و اگر قبل از بلعیدن جویده شود، از بین خواهد رفت.

    ۹٫یک نوع آسپیرین آهسته‌رهش نیز برای اثرگذاری طولانی‌تر ساخته شده است. این نوع قرص را هم نباید بجوید.

    ۱۰٫ همه داروها (از جمله آسپیرین) را به صورت دربسته دور از رطوبت و گرما نگه دارید. قرار گرفتن آسپیرین در معرض رطوبت، باعث تجزیه آن و ایجاد بوی سرکه‌مانند می‌شود.

    ۱۱٫ اگر به جراحی نیاز داشته باشید، حتما باید در مورد مصرف آسپیرین به جراح اطلاع دهید. معمولا لازم است مصرف آسپیرین مدتی قبل از انجام جراحی قطع شود چون احتمال خونریزی را بالا می‌برد.

    ۱۲٫آسپیرین مانند همه داروها، عوارض جانبی‌ای دارد؛ مدفوع سیاه‌ خونی، سرفه خونی، تهوع یا استفراغ، مشکلات شنوایی، زنگ‌زدن گوش و معده‌درد. در صورت بروز این عوارض، با پزشک در مورد ادامه مصرف آن مشورت کنید.

    ۱۳٫آسپیرین با بعضی داروهای دیگر تداخل اثر دارد بنابراین قبل از مصرف آن با هر داروی دیگری، با پزشک خود مشورت کنید.

    ۱۴٫خاصیت ضدانعقادی آسپیرین، باعث شد پزشکان به آن به چشم یک معجزه بنگرند. حتی در بعضی موارد به همه افراد بالای ۴۵ سال توصیه می‌شد روزانه یک عدد ‌آسپیرین بچه بخورند تا احتمال بروز سکته در آنها کاهش یابد.

    اما به‌تازگی مصرف روزانه آسپیرین، برای همه افراد، زیر سوال رفته است. محققان به ضررهای مصرف مدام آن (مانند خطر خونریزی‌های داخلی) پی برده‌اند و نگران هستند شاید این ضررها، منافع آن را زیر سوال ببرد، بنابر نتایج این تحقیقات، پزشکان به بیمارانی که تاکنون سکته نکرده‌اند یا دچار حمله قلبی نشده‌اند، استفاده روزانه از‌ ‌آسپیرین را توصیه نمی‌کنند اما برای افرادی که سابقه سکته داشته‌اند یا به شدت در معرض آن هستند، استفاده روزانه از آسپیرین، برای جلوگیری از سکته مجدد، توصیه می‌شود.

     

    ۱۵٫ فردریک بایر، بینانگذار شرکت داروسازی بایر، متولد سال ۱۸۲۵ در آلمان بود. او به دنبال شغل پدرش، به نساجی و رنگرزی پارچه رو آورد و یک کارخانه نساجی به نام «بایر» تاسیس کرد. در آن زمان، برای رنگ‌کردن پارچه، از رنگ‌های طبیعی استفاده می‌شد اما آنها در کارخانه جدید خود، برای رنگرزی پارچه، شروع به استفاده از رنگ‌های حاصل از مواد نفتی کردند.

    این کارخانه بعد از چندی، با استخدام چند شیمیدان جوان، شروع به فعالیت در زمینه‌های داروسازی کرد و توانست به غولی عظیم در داروسازی تبدیل شود. یکی از شیمیدان‌های جوان کارخانه بایر، فلیکس‌ هافمن بود. او برای رسیدن به یک داروی مسکن برای درمان آرتریت پدر خود، آزمایش‌های مختلفی روی موادشیمیایی و ضایعات رنگی انجام داد. یکی از این مواد شیمیایی، استیل سالیسیلیک‌اسید بود که چند سال قبل یک شیمیدان فرانسوی آن را کشف کرده بود.

    این بار هافمن جوان با تمرکز روی خواص شفابخش این ماده، توانست به روش‌های ساخت جدیدی برسد و درنهایت این دارو به نام او به ثبت رسید. هرچند بعد از ثبت ‌نام او به عنوان کاشف آسپیرین، اعتراض‌هایی صورت گرفت و محققان دیگری ادعا کردند که پیش از هافمن به این کشف رسیده بودند اما درنهایت کارخانه‌ بایر این محصول را در سال ۱۸۹۹ به نام تجاری «آسپیرین» رسما به ثبت رساند و این دارو در همه جهان معروف شد.

    کلمات کلیدی: ۱۵,نکته,درباره,آسپیرین

    دسته بندی: مقاله

مشاوره رایگان جراحی بینی

ارسال دیدگاه

[uniplace_links]
© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت پزشک آدرس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
طراحی و توسعه : تیم پشتیبانی پزشک آدرس

آرتام مبل